Welkom bij de Hatulek Group


Op het gebied van de elektrotechniek is er sprake van grote technologische vooruitgang. Het is van groot belang voor bedrijven om te kiezen voor een sterke en solide partner die kan inspelen op deze specifieke markt.

Wij zijn als innovatieve totaalpartner zo ingericht dat alle werkzaamheden inzake elektrotechniek, domotica, telefonie, beveiliginginstallaties, paneelbouw (engineering, elektrotechnische schema’s (EPLAN), besturingskasten, verdelerinrichtingen, montage, inbedrijfstelling), binnen één organisatie plaatsvinden.

Onze platte organisatiestructuur zorgt voor korte lijnen. Mede hierdoor zijn we in staat om, nationaal en internationaal, snel en efficiënt de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in hoogwaardige en functionele oplossingen.

De drijvende kracht achter meer dan een kwart eeuw succes? Het kunnen leveren van een breed pakket waardoor wij het verlengstuk worden met een passende oplossing. Op het gebied van duurzaamheid zijn wij actief met warmtepompen. Wereldwijd processen bewaken en besturen wordt mogelijk gemaakt middels onze Hatuguard.

Wij garanderen u als kennispartner kwaliteit, flexibiliteit, maatwerk.

Voor een totaaloverzicht van onze producten en diensten kunt u terecht op de productpagina van onze site. Neemt u gerust contact met ons op!

Laatste nieuws

Vacature Monteur Beveiligingstechniek

GEZOCHT :
MONTEUR BEVEILIGINGSTECHNIEK

Nieuwe vacature beschikbaar vanaf juli 2016. Meer info kijk bij vacatures…

Telefonische bereikbaarheid

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.45 uur. Wij maken geen gebruik van voicemail en antwoordapparaten. U kunt derhalve geen boodschap inspreken. Ingeval u bij ons een onderhoudscontract heeft, bent u ...

Data- & TelecomBeveiliging24-uurs serviceElektrotechniekPaneelbouwDomoticaHatuguardInspectiesVerdelerinrichtingenWarmtepomp boilers

Onze producten

De afgelopen jaren heeft de Hatulek Group haar positie in de branche flink versterkt, mede door samenwerking met technologiepartners. Met recht mag de Hatulek Group zich dan ook rekenen tot één van Limburgs grotere totaalinstallateurs.

meer info